Autobuz Orăştie - Craiova preturi de la 41,05RON

Începe de la
41,05RON
Descoperă

Orăştie la Craiova de la autobuz

Călătoria de la Orăştie la Craiova de la autobuz este de 175 km și durează 6 h 15 min. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:15 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la Orăştie la Craiova cu autobuz pentru doar 41,05RON sau până la 122,31RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 41,05RON.

Cel mai bun preț 41,05RON
Durata călătoriei 6 h 15 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 41,05RON
Cel mai mare preț 122,31RON
Prima Plecare 05:15
Ultima Plecare 17:00
Distanţă 175 km
Plecare Orăştie
Sosire Craiova
Transportatori duda_trans, autogari,

Autobuz Bilete de la Orăştie la Craiova

  Sep 29
  Detalii
  29°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  21°
  Oct 07
  Detalii
  18°
  Oct 08
  Detalii
  15°
  Oct 09
  Detalii
  14°
  Oct 10
  Detalii
  13°
  Oct 11
  Detalii
  14°
  Oct 12
  Detalii
  17°
  Oct 13
  Detalii
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
29°

Călătorie rapidă și ușoară de la Orăştie la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Orăştie la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Orăştie la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Orăştie la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Orăştie la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Orăştie la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Orăştie la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Orăştie - Craiova pot fi găsite până la 77RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 95RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Orăştie la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Orăştie la Craiova cu autobuz.
Facilităţi FlixBus
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Aer condiționat

Orăştie la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.1kg
Autobuz
20.2kg
Zbor
809.5kg
Mașină
78.1kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Orăştie la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Orăştie la Craiova este de 92,89RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 41,05RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Orăştie la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Orăştie la Craiova este de 41,05RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Orăştie și Craiova cu autobuz?
Distanța între Orăştie și Craiova este de 175 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Orăştie și Craiova?
Călătoria de la Orăştie la Craiova durează în medie 8 h 59 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 h 15 min.
Ce companii operează de la Orăştie la Craiova?
Ruta Orăştie - Craiova este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, duda_trans, autogari, amarilia, balint_trans, vertrantis, FlixBus, normandia, e_bus_romania, transmixt_sibiu ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Orăştie la Craiova?
Ruta de la Orăştie la Craiova are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Orăştie la Craiova?
Primul autobuz de la Orăştie la Craiova pleacă la orele 05:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Orăştie la Craiova?
Ultimul autobuz de la Orăştie la Craiova pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Orăştie la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 41,05RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Orăştie la Craiova?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Orăştie pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Orastie - Biserica Micro 2 și Orastie - Statie Orastie și puteți ajunge la Craiova - Autogara Craiova Nord (pelendava Sa), Craiova - Autogara A.c.o.t.p. Dolj (bacriz) și Craiova - Metro.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Orăştie și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Orăştie și Craiova este 6 h 15 min.
Există un autobuz direct de la Orăştie la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Orăştie și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Orăştie la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Orăştie la Craiova creează 20.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Orăştie

Escapade de weekend de la Orăştie

Rute internaționale din Orăştie și zonele din apropiere

Alte destinații de la Orăştie

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare