• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Orşova până la Calafat

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Calafat

Călătoria dvs. de la Orşova la Calafat cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Orşova la Calafat? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Orşova la Calafat transport autobuz

Distanța 92 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Orşova - Calafat

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Autogari-logo
Autogari
Durata: 4 h 45 min
Orsova - Parcare Hotel Dierna - Calafat - Port Calafat
09:00 - 13:45
Autogari-logo
Autogari
Durata: 9 h 43 min
Orsova - Parcare Hotel Dierna - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
09:00 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 8 h 43 min
Orsova - Statie Orsova - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
10:00 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 8 h 28 min
Orsova - Statie Orsova - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
10:15 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 7 h 43 min
Orsova - Statie Orsova - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
11:00 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 43 min
Orsova - Statie Orsova - Calafat - Autogara Falcon Trans SRL
12:00 - 18:43
Autogari-logo
Autogari
Durata: 9 h 15 min
Orsova - Parcare Hotel Dierna - Calafat - Port Calafat
13:00 - 22:15

Cât timp va dura să ajung de la Orşova la Calafat cu autobuzul?

Călătoria între Orşova și Calafat cu autobuzul este aproximativ 93 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

În ce moment al zilei pot călători de la Orşova la Calafat?

Prima călătorie a serii pleacă de la Orşova la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Orşova și Calafat. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Orşova la Calafat?

În Orşova, stațiile de plecare includ Orsova - Parcare Hotel Dierna, Orsova - Statie Orsova, Orsova - Autogara Real Construct Management SRL, Orsova - AUTOGARA DROBETA ORSOVA și Orsova - Vis-a-Vis De Gara (Han). Când veți sosi în Calafat, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Calafat - Port Calafat și Calafat - Autogara Falcon Trans SRL. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Orşova spre Calafat?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Orşova la Calafat. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.