Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Paris până la Beauvais

Starting from
77,69 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 82,58 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 82,58 RON
Transport Autobuz

2 Zile

De la 82,58 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Beauvais

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Beauvais? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Paris la Beauvais, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Paris la Beauvais?

Când călătoriți de la Paris la Beauvais, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 82,60 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 77,69 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Paris la Beauvais transport autobuz

Cel mai bun preț 82,58 RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare 16:05
Ultima plecare 19:30
Distanța 67 km
Plecare Paris
Sosire Beauvais
Transportatori Ouibus, Navette Paris-Beauvais, Oz route

Prețul biletului Paris - Beauvais în fiecare zi

 
Azi
78,18 RON
82,58 RON
29,32 RON
Mâine
78,18 RON
82,58 RON
87,95 RON
În 2 zile
70,85 RON
82,58 RON
Detalii
În 3 zile
70,85 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 4 zile
70,85 RON
82,58 RON
24,43 RON
În 5 zile
70,85 RON
82,58 RON
29,32 RON
În 6 zile
24,43 RON
82,58 RON
29,32 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
25
Transportatori
3
Prețul minim
77,69 RON
Prețul maxim
199,31 RON

Paris - Beauvais

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

78 RON

Data
Sâmbătă 15 Octombrie 2022
OUI.sncf-logo
Paris Nord - Beauvais
17:07 - 18:25
OUI.sncf
1h 18min
1 schimbări
CO2: 0.19kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

83 RON

Data
Sâmbătă 15 Octombrie 2022
Navette Paris-Beauvais-logo
Paris Porte Maillot - Paris Beauvais Aéroport
04:25 - 05:40
Navette Paris-Beauvais
1h 15min
CO2: 2.37kg

Cât timp va dura să ajung de la Paris la Beauvais cu autobuzul?

Călătoria de la Paris la Beauvais acoperă o distanță de 68 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 h 15 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 5 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Paris la Beauvais făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Paris la Beauvais?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la Beauvais la 03:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 19:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Paris la Beauvais cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Paris, stațiile de plecare includ Aéroport / Airport (CDG) T1, Paris Bus stop "Subway station Porte Maillot", Pershing Boulevard 16-24, Porte Maillot și Paris Porte Maillot. Când veți sosi în Beauvais, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Beauvais, Beauvais Tille (airport) Paris Beauvais airport, Route de l'Aeroport, Aéroport BVA și Paris Beauvais Airport. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Paris la Beauvais?

Numărul exact al călătoriilor de la Paris la Beauvais poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 31 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Ouibus, Navette Paris-Beauvais și Oz route. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 50 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Paris la Beauvais. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Paris la Beauvais variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 31 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback