Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Paris până la București

Starting from
341,01 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 535,91 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 459,80 RON
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Paris la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Paris la București?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Paris la București costă 341,01 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 453,44 RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la București.Paris la București transport autobuz

Cel mai bun preț 341,01 RON
Durata călătoriei 36 h 40 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 06:55
Ultima plecare 08:15
Distanța 1.870 km
Plecare Paris
Sosire București
Transportatori Eurolines FR, Flixbus, Eurolines, , Union ivkoni unibus, Union Ivkoni

Prețul biletului Paris - București în fiecare zi

 
Azi
535,91 RON
1.701,12 RON
Mâine
459,80 RON
1.373,85 RON
În 2 zile
Detalii
608,89 RON
În 3 zile
487,18 RON
789,27 RON
În 4 zile
Detalii
823,28 RON
În 5 zile
487,18 RON
570,60 RON
În 6 zile
Detalii
904,35 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
3
Prețul minim
341,01 RON
Prețul maxim
1.266,71 RON

Paris - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

487,18 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
FlixBus-logo
Massy-Palaiseau - Bucarest
06:55 - 21:15
FlixBus
37h 20min
CO2: 65.84kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

681,98 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
Wizz Air-logo
Beauvais-Tillé - Otopeni Intl
09:05 - 13:00
Wizz Air
2h 55min
CO2: 346.03kg

Cât timp va dura să ajung de la Paris la București cu autobuzul?

Pentru a ajunge mai repede de la Paris la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Paris și București vor termina călătoria în 27 h 35 min. În medie, va fi nevoie de vreo 36 h 52 min pentru a parcurge 1.871 km între Paris și București.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Paris la București?

Prima plecare a serii de la Paris la București este la 22:30, în timp ce ultima călătorie pornește la 08:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paris și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Paris laBucurești?

Călătoriile internaționale de la Franța la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. Când plecați din Franța, veți putea să folosiți stații precum Paris-Bercy-Bourgogne-Pays-d'Auvergne Train Station, Paris (Gallieni), Massy, Paris Bus stop, Square du Pantheon 10, Panthéon și Paris (Bercy Seine). Sosind în România, opțiunile dvs. includ Bucharest Autogara Militari, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1, OTP Airport, Bucharest Bucharest Militari Bus Station, Strada Valea Cascadelor 1 și Autogara Filaret. Nu fiecare stație din Franța are o rută de legătură directă cu fiecare stație din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Paris, stațiile de plecare includ Paris-Bercy-Bourgogne-Pays-d'Auvergne Train Station, Paris (Gallieni), Massy, Paris Bus stop, Square du Pantheon 10, Panthéon și Paris (Bercy Seine). Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bucharest Autogara Militari, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1, OTP Airport, Bucharest Bucharest Militari Bus Station, Strada Valea Cascadelor 1 și Autogara Filaret. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Paris spre București?

Veți putea să călătoriți de la Paris la București folosind companii precum Flixbus, Union ivkoni unibus și Union Ivkoni. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 8 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Paris la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Paris la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback