• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Parma până la Arad

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Arad

Călătoria dvs. de la Parma la Arad cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Parma la Arad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Parma la Arad transport autobuz

Distanța 869 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Parma - Arad

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 23 h 39 min
Parma (Park Scambiatore) - Arad (Autogara Pletl)
10:01 - 10:40
828,20 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 24 h 45 min
Parma - Arad (Autogara Pletl)
08:55 - 10:40
847,69 RON

Cât de lungă este călătoria de la Parma la Arad cu autobuzul?

Călătoria între Parma și Arad cu autobuzul este aproximativ 870 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

În ce moment al zilei pot călători de la Parma la Arad?

Prima călătorie a serii pleacă de la Parma la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Parma și Arad. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Parma la Arad?

O călătorie internațională de la Italia la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Italia, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Parma (Park Scambiatore) și Parma. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Arad (Autogara Pletl). Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În Parma, stațiile de plecare includ Parma (Park Scambiatore) și Parma. Când veți sosi în Arad, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Arad (Autogara Pletl). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Parma spre Arad?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Parma la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.