• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Paşcani până la Giurgiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Paşcani la Giurgiu

Plănuiți să călătoriți de la Paşcani la Giurgiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Paşcani la Giurgiu transport autobuz

Distanța 379 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Paşcani - Giurgiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Autogari-logo
Autogari
Durata: 35 h 45 min
Pascani - Peco Petrom - Langa Cimitir - Giurgiu - Autogara Gitour SA
12:15 - 00:00
644 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 35 h 45 min
Pascani - Giurgiu
12:15 - 00:00
644 RON
Compania RVG-logo
Compania RVG
Durata: 8 h 19 min
Pascani - MOTCA - Giurgiu - Autogara Gitour SA
10:30 - 18:49
Aliseb Tours Romania-logo
Aliseb Tours Romania
Durata: 29 h 28 min
Pascani - Peco Petrom - Giurgiu - Peco Mol
10:40 - 16:08
Aliseb Tours Romania-logo
Aliseb Tours Romania
Durata: 28 h 38 min
Pascani - Peco Petrom - Langa Cimitir - Giurgiu - Peco Mol
11:30 - 16:08

Cât de lungă este călătoria de la Paşcani la Giurgiu cu autobuzul?

Cu o distanță de 379 km între Paşcani și Giurgiu, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Paşcani la Giurgiu?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paşcani la Giurgiu la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Paşcani la Giurgiu?

Veți putea pleca din Paşcani folosind stații precum Pascani - Peco Petrom - Langa Cimitir, Pascani, Pascani - MOTCA și Pascani - Peco Petrom. Acestea vă conectează cu stații care includ Giurgiu - Autogara Gitour SA, Giurgiu și Giurgiu - Peco Mol din Giurgiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Paşcani, fie în Giurgiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Paşcani la Giurgiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paşcani la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.