Gasiți un autobuz de la Petroşani până la Constanţa

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Petroşani la Constanţa cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Petroşani la Constanţa? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Petroşani la Constanţa transport autobuz

Distanța 439 km
Plecare Petroşani
Sosire Constanţa
Transportatori Autogari,

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Petroşani - Constanţa

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să ajung de la Petroşani la Constanţa cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 439 km de la Petroşani la Constanţa. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Petroşani la Constanţa ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Petroşani la Constanţa?

Prima plecare a serii de la Petroşani la Constanţa este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Petroşani și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Petroşani la Constanţa?

În Petroşani, stațiile de plecare includ Petrosani - Autogara Siva Trans și Petrosani - Peco OMV (Cartierul Aeroport). Când veți sosi în Constanţa, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Constanta - Gara CFR - Extravacanta și Constanta - Gara CFR Constanta. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Petroşani spre Constanţa?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Petroşani la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback