Gasiți un autobuz de la Piatra Neamţ până la Braşov

Începe de la
4,89 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la Braşov

Plănuiți să călătoriți de la Piatra Neamţ la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Braşov?

Prețurile biletelor de autobuz de la Piatra Neamţ la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Piatra Neamţ la Braşov vor costa 4,89 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 4,89 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Piatra Neamţ la Braşov transport autobuz

Cel mai bun preț 4,89 RON
Durata călătoriei 4 h 55 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 04:00
Ultima plecare 04:00
Distanța 152 km
Plecare Piatra Neamţ
Sosire Braşov
Transportatori Autogari, Patru Plus Trans, Tarsin, BEPS TRAVEL, Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
5
Prețul minim
4,89 RON
Prețul maxim
4,89 RON

Piatra Neamţ - Braşov

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piatra Neamţ la Braşov cu autobuzul?

Cu o distanță de 152 km între Piatra Neamţ și Braşov, de obicei va dura 4 h 55 min să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 h 55 min. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Piatra Neamţ la Braşov?

Prima plecare a serii de la Piatra Neamţ la Braşov este la 04:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 04:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Piatra Neamţ și Braşov. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Piatra Neamţ laBraşov?

În Piatra Neamţ, stațiile de plecare includ Piatra Neamţ (Gara) și Piatra Neamț, Autogara Maxi-Taxi (Gara). Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Piatra Neamţ spre Braşov?

Ruta de la Piatra Neamţ la Braşov este deservită de furnizori care includ Autogari, Patru Plus Trans, Tarsin, BEPS TRAVEL și Flixbus. De la această listă de furnizori de transport, există până la 1 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piatra Neamţ de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piatra Neamţ la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback