Gasiți un autobuz de la Piteşti până la București

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piteşti la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Piteşti la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Piteşti la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Piteşti la București transport autobuz

Distanța 109 km
Plecare Piteşti
Sosire București
Transportatori Autogari, Memento Bus, Alis Grup, Fany, ETA Targu Jiu, Cento Trans, Normandia, CFL, Amic Transport, IONESCU, Montana, Transmixt Sibiu, MyBus, Matdan Transport, Antares Transport, Normandia Transfer, Amic, Christian Tour, Ubben Reise, MementoBUS, Alessia Tour, Memento

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
21
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Piteşti - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piteşti la București cu autobuzul?

Distanța dintre Piteşti și București este aproximativ 109 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

În ce moment al zilei pot călători de la Piteşti la București?

În general, prima plecare a serii din Piteşti va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piteşti la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Piteşti la București?

Veți putea pleca din Piteşti folosind stații precum Strada Exercitiu și Pitesti Strada Exercitiu. Acestea vă conectează cu stații care includ Hello Hotel, JW Marriott Hotel, Sheraton Hotel, Hotel Europa Royale, Strada Izvor, Strada Doamnei, Otopeni Airport (OTP), International Hotel, Parliament Hotel și Terminal Memento din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Piteşti, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Piteşti la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback