Autobuz Piteşti - București preturi de la 35,13RON

Începe de la
35,13RON
Descoperă

Piteşti la București de la autobuz

Călătoria de la Piteşti la București de la autobuz este de 108,5 km și durează 1 h 45 min. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 20:25 și ultima la 20:25. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la București cu autobuz pentru doar 35,13RON sau până la 86,93RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 35,13RON.

Cel mai bun preț 35,13RON
Durata călătoriei 1 h 45 min
Conexiune pe zi 20
Cel mai mic pret 35,13RON
Cel mai mare preț 86,93RON
Prima Plecare 20:25
Ultima Plecare 20:25
Distanţă 108,5 km
Plecare Piteşti
Sosire București
Transportatori Memento

Autobuz Bilete de la Piteşti la București

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  20°
  Oct 08
  Detalii
  15°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  21°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piteşti la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Piteşti la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Piteşti la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Piteşti la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Piteşti la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Piteşti - București pot fi găsite până la 17RON dacă aveți noroc sau 31RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 42RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Piteşti la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.0kg
Autobuz
6.7kg
Zbor
267.8kg
Mașină
25.8kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Piteşti la București?
Un bilet de autobuz de la Piteşti la București este de 82,34RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 35,13RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Piteşti la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Piteşti la București este de 35,13RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și București cu autobuz?
Distanța între Piteşti și București este de 108,5 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Piteşti și București?
Călătoria de la Piteşti la București durează în medie 2 h 58 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 45 min.
Ce companii operează de la Piteşti la București?
Ruta Piteşti - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Memento ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Piteşti la București?
Ruta de la Piteşti la București are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Piteşti la București?
Primul autobuz de la Piteşti la București pleacă la orele 20:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Piteşti la București?
Ultimul autobuz de la Piteşti la București pleacă la orele 20:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 35,13RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Piteşti la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Piteşti pentru a merge la București. Puteți merge de la Strada Exercitiu și puteți ajunge la Hello Hotel, Jw Marriott Hotel, Hotel Europa Royale, Strada Izvor, Strada Doamnei, Otopeni Airport (otp), International Hotel, Parliament Hotel, Terminal Memento și Gare De Nord Hotel.
Câte conexiuni directe merg de la Piteşti la București?
Există în medie 20 de la Piteşti pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Piteşti și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Piteşti și București este 1 h 45 min.
Există un autobuz direct de la Piteşti la București?
Da, există un autobuz direct între Piteşti și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Piteşti la București?
Călătoria cu autobuz de la Piteşti la București creează 6.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Piteşti

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare