Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Piteşti până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Piteşti la Sibiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Piteşti la Sibiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Piteşti la Sibiu transport autobuz

Distanța 120 km
Plecare Piteşti
Sosire Sibiu
Transportatori Autogari, Memento Bus, Transmixt Sibiu, Fany, Alis Grup, Cento Trans, Carpathian Travel Center, Christian Tour, Ubben Reise, SibiuBUS, MementoBUS, Memento

Prețul biletului Piteşti - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
43,30 RON
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
43,30 RON
48,72 RON
În 4 zile
43,30 RON
24,36 RON
În 5 zile
43,90 RON
24,36 RON
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
12
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Piteşti - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

43,90 RON

Data
Duminică 21 August 2022
CFR Călători-logo
Pitești - Turnișor
17:52 - 07:36
CFR Călători
13h 44min
3 schimbări
CO2: 0.34kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piteşti la Sibiu cu autobuzul?

Distanța dintre Piteşti și Sibiu este aproximativ 120 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt plecările de la Piteşti la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Piteşti la Sibiu, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Piteşti la Sibiu?

În Piteşti, stațiile de plecare includ Strada Exercitiu și Pitesti Strada Exercitiu. Când veți sosi în Sibiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sibiu Natural History Museum, Sibiu și Sibiu Natural History Museum. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Piteşti la Sibiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback