Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Ploieşti până la Piatra Neamţ

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Piatra Neamţ

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ploieşti la Piatra Neamţ

Plănuiți să călătoriți de la Ploieşti la Piatra Neamţ? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Ploieşti la Piatra Neamţ transport autobuz

Distanța 220 km
Plecare Ploieşti
Sosire Piatra Neamţ
Transportatori Autogari, , Aventin, Sempre Dritto Tour

Prețul biletului Ploieşti - Piatra Neamţ în fiecare zi

 
Azi
60,30 RON
Mâine
60,30 RON
În 2 zile
57,05 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Ploieşti - Piatra Neamţ

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

57,05 RON

Data
Marți 28 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Ploiești Est - Piatra Neamț
20:57 - 05:34
CFR Călători
8h 37min
2 schimbări
CO2: 0.63kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Călătoria de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 221 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Ploieşti la Piatra Neamţ?

Prima plecare a serii de la Ploieşti la Piatra Neamţ este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Piatra Neamţ. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Piatra Neamţ?

Veți putea pleca din Ploieşti folosind stații precum Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud), Ploiesti - Peco PETROM DN1 (la Km.6 Vis A Vis Metro), Ploiesti - Peco MOL Iesire Spre Brasov, Ploiesti - Statie Ploiesti și Ploiesti - Spitalul Judetean. Acestea vă conectează cu stații care includ Piatra Neamt - Autogara Patru Plus Trans SRL, Piatra Neamt - Autogara Mega Travel SRL, Piatra Neamt - Autogara Transmoldavia SA, Piatra Neamt - Statie Hotel Ceahlau și Piatra Neamt - Statie Magazinul Plus din Piatra Neamţ. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ploieşti, fie în Piatra Neamţ, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ploieşti spre Piatra Neamţ?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback