• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Plovdiv până la Cluj-Napoca

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătorie rapidă și ușoară de la Plovdiv la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Plovdiv la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Plovdiv la Cluj-Napoca transport autobuz

Distanța 521 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 27 h
Plovdiv - Cluj
18:10 - 21:10
224,03 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Plovdiv la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 522 km de la Plovdiv la Cluj-Napoca. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Plovdiv la Cluj-Napoca ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Plovdiv la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Plovdiv la Cluj-Napoca la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Plovdiv la Cluj-Napoca?

În cazul în care călătoriți internațional de la Bulgaria la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Plovdiv și să sosiți la Cluj. Nu toate stațiile din Bulgaria sunt legate de toate stațiile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În Plovdiv, stațiile de plecare includ Plovdiv. Când veți sosi în Cluj-Napoca, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Cluj. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Plovdiv la Cluj-Napoca?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Plovdiv la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.