Gasiți un autobuz de la Predeal până la București


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 33,54RON
Durata călătoriei 3 h 5 min
Călătorii pe zi 118
Prima plecare: 02:55
Ultima plecare: 19:10
Distanța 126km

Cum sunt stațiile de plecare în Predeal și numit București?

Autobuzele de la Predeal să plece de la Predeal Train Station și Predeal - PECO PETROM PREDEAL și București ajunge la Bucharest Memento Bus Station, Bucharest Henri Coandă Airport, Bucharest Sheraton Hotel, Bucharest Hello Hotel, Bucharest Parliament Hotel, Bucharest JW Marriott Hotel, Bucharest Ibis Gare De Nord Hotel, Bucharest Europa Royale Hotel, Bucharest Hilton Garden Inn Hotel, Bucharest Ibis Palatul Parlamentului Hotel, Bucharest International Hotel și Bucuresti - Autogara Filaret.

Prețul biletului Predeal - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
17 RON18 RON17 RON17 RON Detalii 15 RON15 RON
30 RON25 RON20 RON Detalii Detalii 32 RON30 RON
34 RON34 RON34 RON34 RON Detalii 34 RON34 RON

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Predeal la București, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

Deoarece călătoria de la Predeal la care nu este atât de București mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

La ce oră sunt autobuzele pentru București?

Durata medie a călătoriei este 4 ore și 38 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la București în 2 ore și 50 minute. Primul autobuz este programată la 03:07, iar ultimul la 19:08./p>

Ce companii se poate călători cu de la Predeal la București?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea MementoBUS și Fany, oferind autobuze de la Predeal la București./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another