Gasiți un autobuz de la Râmnicu Sărat până la Bacău

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 25 RON
Durata călătoriei 2 h 47 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare: 03:30
Ultima plecare: 22:00
Distanța 132km

Care sunt stațiile de plecare?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Râmnicu Sărat la Bacău, stațiile sunt deservite Ramnicu Sarat - Statie Ramnicu Sarat, Ramnicu Sarat - Centura și Ramnicu Sarat - Parcare Restaurant Turist și Bacau - Statie Magazin CORA, Bacau - Vis-a-vis Autogara/CORA/BILLA(intersectie Aeroport), Bacau - Statie Bacau, Bacau - Vis-a-vis AUTOGARA / Mc Donald's (TIC-TAC) / ORIZONT / BILLA (Intersectie AEROPORT) și Bacau - Benzinaria Petrom (Serbanesti).

Autobuze din Râmnicu Sărat spre Bacău


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Râmnicu Sărat la Bacău, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Bacău?

Pentru a ajunge la de la Râmnicu Sărat cu Bacău ultimul autobuz, se va lua în jurul valorii de 2 ore și 22 minute, sau chiar 1 ora și 45 minute dacă alegeți cele mai rapide solutii. Primul autobuz pleacă de la Râmnicu Sărat 03:10, în timp ce ultima este la 22:10.

Cu autobuzul de la Râmnicu Sărat la Bacău: care companiile oferă serviciul?

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea Tarsin, HERMES, Compania RVG și Teisa cu autobuze către Bacău./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another