Gasiți un autobuz de la Râmnicu Vâlcea până la Constanţa

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Râmnicu Vâlcea la Constanţa transport autobuz

Distanța 354 km
Plecare Râmnicu Vâlcea
Sosire Constanţa
Transportatori Autogari, Horas, Matdan Transport, Antares Transport, Normandia Transfer, Ubben Reise

Prețul biletului Râmnicu Vâlcea - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
6
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Râmnicu Vâlcea - Constanţa

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa cu autobuzul?

Călătoria între Râmnicu Vâlcea și Constanţa cu autobuzul este aproximativ 354 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa?

Prima plecare a serii de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Râmnicu Vâlcea și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Râmnicu Vâlcea laConstanţa?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Râmnicu Vâlcea de la următoarele stații: Ramnicu Valcea - Autogara Dacos și Ramnicu Valcea - OMV Troianu. Sosind la Constanţa, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Constanta - Gara CFR - Extravacanta și Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Constanţa.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback