Gasiți un autobuz de la Râmnicu Vâlcea până la Sibiu

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Râmnicu Vâlcea la Sibiu transport autobuz

Distanța 80 km
Plecare Râmnicu Vâlcea
Sosire Sibiu
Transportatori Autogari, Memento Bus, Horas, Vilextur, Matdan Transport, Normandia, Cotofana, Romtimex SRL, Transmixt Sibiu, Fany, Balint Trans, ETA Targu Jiu, Alis Grup, Cento Trans, Carpathian Travel Center, Christian Tour, Ubben Reise, SibiuBUS, MementoBUS, Memento, Alessia Tour, Coțofană

Prețul biletului Râmnicu Vâlcea - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
22
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Râmnicu Vâlcea - Sibiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu autobuzul?

Distanța dintre Râmnicu Vâlcea și Sibiu este aproximativ 80 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt plecările de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Prima plecare a serii de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

În Râmnicu Vâlcea, stațiile de plecare includ Râmnicu Vâlcea Calea Lui Traian. Când veți sosi în Sibiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sibiu Natural History Museum, Sibiu și Sibiu Natural History Museum. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback