Gasiți un autobuz de la Roman până la Iaşi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16RON
Durata călătoriei 1 h 21 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare: 05:50
Ultima plecare: 19:45
Distanța 59km

Cum sunt stațiile de plecare în Roman și numit Iaşi?

Autobuzele de Roman rută - pleacă din Roman - Gara CFR Roman, Roman - Autogara DLS, Roman - Statie Roman și Roman - Gara Mare E85 Iaşi ultimul și ajunge la Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari), Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Autogara Eurovoyage, Iasi - Autogara Eurovoyage și Iasi - Gara CFR - Mc Donald's.


Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Roman la Iaşi, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Văzut distanța mică între Roman și Iaşi, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Când primele și ultimele autobuze de la Roman pentru a părăsi Iaşi?

Durata medie a călătoriei este 1 ora și 24 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Iaşi în 1 ora. Primul autobuz este programată la 07:09, iar ultimul la 18:09./p>

Ce companii se poate călători cu de la Roman la Iaşi?

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea Teisa, Trans Polosam, Fya Trans, Autogari, Piacor și Pagebo Trans Junior cu autobuze către Iaşi./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another