Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Roman până la Paşcani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Paşcani

Descoperă

Călătoria dvs. de la Roman la Paşcani cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Roman la Paşcani? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Roman la Paşcani transport autobuz

Distanța 40 km
Plecare Roman
Sosire Paşcani
Transportatori Autogari, Sempre Dritto Tour, BEPS TRAVEL, Sami Trans

Prețul biletului Roman - Paşcani în fiecare zi

 
Azi
6,30 RON
Mâine
5,30 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Roman - Paşcani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6,30 RON

Data
Luni 27 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Roman - Pașcani
21:14 - 21:58
CFR Călători
44min
CO2: 0.11kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Roman la Paşcani cu autobuzul?

Călătoria între Roman și Paşcani cu autobuzul este aproximativ 40 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Roman la Paşcani?

În general, prima plecare a serii din Roman va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Roman la Paşcani se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Roman laPaşcani?

Veți putea pleca din Roman folosind stații precum Roman - Autogara DLS - Tetcani - Iugani - Mircesti - Halaucesti - Luncasi - Mogosesti Siret - Cozmesti - Stolniceni și Roman - Autogara DLS. Acestea vă conectează cu stații care includ Pascani - Autogara Sprinter AGM SRL, Pascani - In Fata Spitalului Municipal Pascani și Pascani - Autogara Transmixt Moldova SA din Paşcani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Roman, fie în Paşcani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Roman la Paşcani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Roman la Paşcani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback