• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Ruse până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Călătoria dvs. de la Ruse la Sibiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Ruse la Sibiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Ruse la Sibiu transport autobuz

Distanța 259 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Omega Group 84-logo
Omega Group 84
Durata: 6 h 30 min
Avtobusna Spirka Ruse - Strada Autogării
14:30 - 21:00
170,53 RON

Cât durează să ajung de la Ruse la Sibiu cu autobuzul?

Călătoria între Ruse și Sibiu cu autobuzul este aproximativ 260 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Ruse la Sibiu?

Prima plecare a serii de la Ruse la Sibiu este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ruse și Sibiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Ruse laSibiu?

O călătorie internațională de la Bulgaria la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Bulgaria, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Avtobusna Spirka Ruse. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Strada Autogării și Bus Station Turnișor. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În Ruse, stațiile de plecare includ Avtobusna Spirka Ruse. Când veți sosi în Sibiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Strada Autogării și Bus Station Turnișor. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ruse spre Sibiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ruse la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.