Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Saint-Nazaire până la Strasbourg

Starting from
209,51 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Saint-Nazaire la Strasbourg cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Saint-Nazaire la Strasbourg? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Saint-Nazaire la Strasbourg?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Saint-Nazaire la Strasbourg costă 209,51 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 372,73 RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Saint-Nazaire la Strasbourg.Saint-Nazaire la Strasbourg transport autobuz

Cel mai bun preț 209,51 RON
Durata călătoriei 19 h 45 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 18:00
Ultima plecare 18:00
Distanța 754 km
Plecare Saint-Nazaire
Sosire Strasbourg
Transportatori Flixbus, BlaBlaBus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
2
Prețul minim
209,51 RON
Prețul maxim
535,96 RON

Saint-Nazaire - Strasbourg

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

672,38 RON

Data
Luni 15 August 2022
SNCF-logo
Saint-Nazaire, Gare de Saint-Nazaire - Strasbourg, Strasbourg-Ville
22:03 - 15:47
SNCF
17h 44min
2 schimbări
CO2: 2.16kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Saint-Nazaire la Strasbourg cu autobuzul?

Călătoria de la Saint-Nazaire la Strasbourg acoperă o distanță de 755 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 24 h 52 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 19 h 45 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Saint-Nazaire la Strasbourg făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Saint-Nazaire la Strasbourg?

Prima plecare zilnică de la Saint-Nazaire la Strasbourg este la 18:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 18:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Saint-Nazaire și Strasbourg. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Saint-Nazaire la Strasbourg?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Saint-Nazaire de la următoarele stații: Saint-Nazaire Train Station. Sosind la Strasbourg, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Strasbourg. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Strasbourg.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Saint-Nazaire la Strasbourg?

Ruta de la Saint-Nazaire la Strasbourg este deservită de furnizori care includ Flixbus și BlaBlaBus. De la această listă de furnizori de transport, există până la 1 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Saint-Nazaire de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Saint-Nazaire la Strasbourg, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback