Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Sebeş până la Constanţa

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Sebeş la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sebeş la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Sebeş la Constanţa transport autobuz

Distanța 445 km
Plecare Sebeş
Sosire Constanţa
Transportatori Autogari, , Ubben Reise

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Sebeş - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

121 RON

Data
Duminică 18 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Sebeș Glod hc - Constanța
03:44 - 14:51
CFR Călători
11h 7min
2 schimbări
CO2: 1.28kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Sebeş la Constanţa cu autobuzul?

Distanța dintre Sebeş și Constanţa este aproximativ 445 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

În ce moment al zilei pot călători de la Sebeş la Constanţa?

Prima călătorie a serii pleacă de la Sebeş la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sebeş și Constanţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sebeş la Constanţa?

În Sebeş, stațiile de plecare includ Sebes - Statie Transport Langa Autogara (Banca Transilvania), Sebes - Statie Sebes, Sebes - Belvedere, Sebes - Minimax Discount Sebes, Sebes, Sebes - Peco MOL (E68), Sebes - Centru și Sebes - Topaz. Când veți sosi în Constanţa, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Constanta - Autogara Sud Herli-Sof (langa Statia CFR), Constanta - Gara CFR - Extravacanta și Constanta. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Sebeş la Constanţa sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sebeş la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback