Gasiți un autobuz de la Sebeş până la Târgu Jiu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 45RON
Durata călătoriei 7 h 2 min
Călătorii pe zi 54
Prima plecare: 00:00
Ultima plecare: 23:15
Distanța 103km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Târgu Jiu?

Autobuzele de la Sebeş pleacă din Sebes - Autogara Euro Stefan, Sebes - Centru, Sebes - Belvedere, Sebes - Benzinaria Petrom – Spre Sibiu, Sebes - Statie Transport Langa Autogara (Banca Transilvania) și Sebes - Statie Sebes, ajungând la Targu Jiu - Autogara Expres Transport SA (langa Gara CFR) Târgu Jiu.

Autobuze din Sebeş spre Târgu Jiu


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Sebeş la Târgu Jiu, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

La ce oră sunt autobuzele pentru Târgu Jiu?

În timp ce primul autobuz pleacă de la: fristDeparture, ultima părăsește Sebeş la 18:01. Durata călătoriei este pe 8 ore și 14 minute medie, dar poate lua numai 3 ore și 36 minute cu cele mai rapide conexiuni.

Ce linii de autobuz puteți lua de la Sebeş la Târgu Jiu?

Puteți călători cu autobuzul de la Sebeş la Târgu Jiu cu Transmixt Sibiu, TRANSEMMA, Cento Trans, Trans Polosam, Romtimex SRL, Alis Grup și Autogari./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another