• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Sinaia până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Călătoria de la Sinaia la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sinaia la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Sinaia la București transport autobuz

Distanța 111 km

Prețul biletului Sinaia - București în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
16,40 RON
Detalii
Detalii
14,90 RON
Detalii
15,65 RON
Detalii
Detalii
Detalii
34,11 RON
Detalii
34,11 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Memento-logo
Memento
Durata: 2 h 15 min
Aleea Caraiman - Terminal Memento
19:30 - 21:45
35,03 RON
Memento-logo
Memento
Durata: 2 h 15 min
Aleea Caraiman - Terminal Memento
21:30 - 23:45
35,03 RON
Memento-logo
Memento
Durata: 1 h 45 min
Aleea Caraiman - OTP Airport
19:30 - 21:15
40,39 RON
Memento-logo
Memento
Durata: 1 h 45 min
Aleea Caraiman - OTP Airport
21:30 - 23:15
40,39 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sinaia la București cu autobuzul?

Călătoria de la Sinaia la București cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 112 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Sinaia la București?

Prima plecare a serii de la Sinaia la București este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sinaia și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sinaia la București?

În Sinaia, stațiile de plecare includ Aleea Caraiman și Sinaia Train Station. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Hotel Europa Royale, Terminal Memento, Gare De Nord Hotel, JW Marriott Hotel, Sheraton Hotel, Parliament Hotel, Strada Doamnei, Strada Izvor, OTP Airport și International Hotel. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Sinaia la București sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sinaia la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.