Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la София până la Reşiţa Starting from 73,08 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Reşiţa

Descoperă

Călătoria de la София la Reşiţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la София la Reşiţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la София la Reşiţa?

Prețurile biletelor de autobuz de la София la Reşiţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la София la Reşiţa vor costa 73,08 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 73,08 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.София la Reşiţa transport autobuz

Cel mai bun preț 73,08 RON
Durata călătoriei 10 h 25 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 02:00
Ultima plecare 02:00
Distanța 311 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
73,08 RON
Prețul maxim
73,08 RON

София - Reşiţa

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
direct
Durata: 10 h 25 min
Sofia - Reșița (Liceul Sabin Păuța)
02:00 - 12:25
73,08 RON

Cât timp va dura să ajung de la София la Reşiţa cu autobuzul?

Călătoria între София și Reşiţa cu autobuzul este aproximativ 312 km. Vă va lua cam 10 h 25 min să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la София la Reşiţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la София la Reşiţa, care de obicei este la 02:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 02:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la София la Reşiţa?

Când călătoriți de la Bulgaria cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Sofia. Aceste rute se vor lega de stații care includ Reșița (Liceul Sabin Păuța) din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Bulgaria și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Bulgaria la punctul dvs. de sosire din România.

Puteți pleca din София la stații precum Sofia. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Reşiţa la următoarele stații: Reșița (Liceul Sabin Păuța). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din София și Reşiţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la София la Reşiţa sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la София la Reşiţa, puteți călători cu furnizori precum Flixbus. Veți găsi un număr maxim de 1 plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între София și Reşiţa. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Reşiţa

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.