Autobuz Strasbourg - Vaslui preturi de la 293,18RON

Începe de la
293,18RON
Descoperă

Strasbourg la Vaslui de la autobuz

Călătoria de la Strasbourg la Vaslui de la autobuz este de 1.509,7 km și durează 34 h 50 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 16:40 și ultima la 16:40. Este posibil să călătoriți de la Strasbourg la Vaslui cu autobuz pentru doar 293,18RON sau până la 390,91RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 293,18RON.

Cel mai bun preț 293,18RON
Durata călătoriei 34 h 50 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 293,18RON
Cel mai mare preț 390,91RON
Prima Plecare 16:40
Ultima Plecare 16:40
Distanţă 1.509,7 km
Plecare Strasbourg
Sosire Vaslui
Transportatori FlixBus

Autobuz Bilete de la Strasbourg la Vaslui

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  21°
  Oct 01
  Detalii
  24°
  Oct 02
  Detalii
  26°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  18°
  Oct 05
  Detalii
  21°
  Oct 06
  Detalii
  18°
  Oct 07
  Detalii
  17°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  16°
  Oct 11
  Detalii
  20°
  Oct 12
  Detalii
  22°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Ajungeți de la Strasbourg la Vaslui cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Strasbourg la Vaslui. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Strasbourg la Vaslui
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Strasbourg la Vaslui.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Strasbourg la Vaslui, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Strasbourg la Vaslui.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Strasbourg la Vaslui

Cele mai ieftine bilete de autobuz Strasbourg - Vaslui pot fi găsite până la 485RON dacă aveți noroc sau 547RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 676RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vaslui cu autobuzul

Când călătoriți la Vaslui cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Strasbourg la Vaslui
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Strasbourg la Vaslui cu autobuz.
Facilităţi FlixBus
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Aer condiționat

Strasbourg la Vaslui Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.8kg
Autobuz
78.4kg
Zbor
3,135.0kg
Mașină
302.4kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Strasbourg la Vaslui?
Un bilet de autobuz de la Strasbourg la Vaslui este de 342,05RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 293,18RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Strasbourg la Vaslui?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Strasbourg la Vaslui este de 293,18RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Strasbourg și Vaslui cu autobuz?
Distanța între Strasbourg și Vaslui este de 1.509,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Strasbourg și Vaslui?
Călătoria de la Strasbourg la Vaslui durează în medie 34 h 50 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 34 h 50 min.
Ce companii operează de la Strasbourg la Vaslui?
Ruta Strasbourg - Vaslui este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Strasbourg la Vaslui?
Ruta de la Strasbourg la Vaslui are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Strasbourg la Vaslui?
Primul autobuz de la Strasbourg la Vaslui pleacă la orele 16:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Strasbourg la Vaslui?
Ultimul autobuz de la Strasbourg la Vaslui pleacă la orele 16:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Strasbourg la Vaslui?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 293,18RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Strasbourg la Vaslui?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Strasbourg pentru a merge la Vaslui. Puteți merge de la Strasbourg și puteți ajunge la Vaslui.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Strasbourg și Vaslui?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Strasbourg și Vaslui este 34 h 50 min.
Există un autobuz direct de la Strasbourg la Vaslui?
Da, există un autobuz direct între Strasbourg și Vaslui.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Strasbourg la Vaslui?
Călătoria cu autobuz de la Strasbourg la Vaslui creează 78.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail