• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Strehaia până la Timişoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Călătorie rapidă și ușoară de la Strehaia la Timişoara cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Strehaia la Timişoara? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Strehaia la Timişoara transport autobuz

Distanța 200 km

Prețul biletului Strehaia - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
53,60 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Autogari-logo
Autogari
Durata: 5 h 54 min
Strehaia - Statie Strehaia - Timisoara - Autogara Normandia
11:15 - 17:09
Autogari-logo
Autogari
Durata: 6 h 30 min
Strehaia - Statie Strehaia - Timisoara - Autogara Normandia
12:30 - 19:00
Autogari-logo
Autogari
Durata: 5 h 54 min
Strehaia - Statie Strehaia - Timisoara - Autogara Normandia
13:30 - 19:24
Autogari-logo
Autogari
Durata: 5 h 52 min
Strehaia - Han - Timisoara - Autogara Normandia
14:21 - 20:13

Cât de lungă este călătoria de la Strehaia la Timişoara cu autobuzul?

Călătoria de la Strehaia la Timişoara cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 200 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Strehaia la Timişoara?

În general, prima plecare a serii din Strehaia va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Strehaia la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Strehaia la Timişoara cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Strehaia de la următoarele stații: Strehaia - Statie Strehaia și Strehaia - Han. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Timisoara - Autogara Normandia. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Strehaia spre Timişoara?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Strehaia la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.