Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Suceava până la Paşcani

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Paşcani

Descoperă

Călătoria de la Suceava la Paşcani cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Suceava la Paşcani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Suceava la Paşcani transport autobuz

Distanța 56 km
Plecare Suceava
Sosire Paşcani
Transportatori Autogari, INTERTRANS COMPANY, Sami Trans

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Suceava - Paşcani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

5,30 RON

Data
Duminică 15 Mai 2022
CFR Călători-logo
Bănești Suceava hc - Pașcani
15:40 - 16:25
CFR Călători
45min
CO2: 0.16kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Suceava la Paşcani cu autobuzul?

Călătoria între Suceava și Paşcani cu autobuzul este aproximativ 56 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt plecările de la Suceava la Paşcani?

În general, prima plecare a serii din Suceava va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Suceava la Paşcani se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Suceava la Paşcani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Suceava și Paşcani. Vă puteți începe călătoria în Suceava la stații precum Suceava - Autogara Intertrans Company Suceava. Acestea se leagă de stații care includ Pascani - Autogara Intertranscom SRL - Statia Intertrans Company -Gara Pascani din Paşcani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Suceava la Paşcani.

Câte călătorii de la Suceava la Paşcani sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Suceava la Paşcani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback