Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Tecuci până la Călimăneşti, Județul Vâlcea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea transport autobuz

Distanța 251 km
Plecare Tecuci
Sosire Călimăneşti, Județul Vâlcea
Transportatori

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Tecuci - Călimăneşti, Județul Vâlcea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

8,55 RON

Data
Sâmbătă 23 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Tecuci - Călimănești Vrancea h
06:20 - 07:06
CFR Călători
46min
1 schimbări
CO2: 0.72kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea cu autobuzul?

Călătoria între Tecuci și Călimăneşti, Județul Vâlcea cu autobuzul este aproximativ 252 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt plecările de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea?

Prima plecare a serii de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Tecuci și Călimăneşti, Județul Vâlcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Tecuci și Călimăneşti, Județul Vâlcea. Vă puteți începe călătoria în Tecuci la stații precum Tecuci - Autogara Tecuci - Gegi SRL, Tecuci - Peco OMV și Tecuci - Parcare Kaufland. Acestea se leagă de stații care includ Calimanesti - Biserica/hotel Traian/han Cozia, Calimanesti - Centru și Calimanesti - Statie Calimanesti din Călimăneşti, Județul Vâlcea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea.

Câte călătorii de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tecuci la Călimăneşti, Județul Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback