Gasiți un autobuz de la Timişoara până la Azuga

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Azuga cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Azuga? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Timişoara la Azuga transport autobuz

Distanța 338 km
Plecare Timişoara
Sosire Azuga
Transportatori Autogari, , Fany

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Timişoara - Azuga

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Azuga cu autobuzul?

Călătoria între Timişoara și Azuga cu autobuzul este aproximativ 339 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Azuga?

Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Azuga. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laAzuga?

Puteți pleca din Timişoara la stații precum Timisoara - Autogara Normandia, Timisoara, Timisoara - Autogara Super Imposer, Timisoara - Statie Parcare Gara De Nord și Timisoara - Peco OMV Gara De Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Azuga la următoarele stații: Azuga - Statie Azuga și Azuga. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Timişoara și Azuga. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Azuga?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Azuga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback