• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Timişoara până la Ocna Sibiului

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ocna Sibiului

Călătoria de la Timişoara la Ocna Sibiului cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Ocna Sibiului. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Timişoara la Ocna Sibiului transport autobuz

Distanța 219 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Duda Trans-logo
Duda Trans
Durata: 7 h
Timisoara - Autogara Autotim S.A. - Ocna Sibiului - F C
10:00 - 17:00
67 RON
Transmixt Sibiu-logo
Transmixt Sibiu
Durata: 9 h
Timisoara - Autogara Autotim S.A. - Ocna Sibiului - F C
17:30 - 02:30
67,20 RON
Vertrantis-logo
Vertrantis
Durata: 7 h 30 min
Timisoara - Autogara Super Imposer - Ocna Sibiului - F C
09:30 - 17:00
82,20 RON
Vertrantis-logo
Vertrantis
Durata: 7 h 35 min
Timisoara - Autogara Super Imposer - Ocna Sibiului - F C
13:00 - 20:35
82,20 RON
Apetrans-logo
Apetrans
Durata: 9 h 30 min
Timisoara - Autogara Super Imposer - Ocna Sibiului - F C
17:00 - 02:30
87 RON

Cât timp va dura să ajung de la Timişoara la Ocna Sibiului cu autobuzul?

Călătoria între Timişoara și Ocna Sibiului cu autobuzul este aproximativ 220 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Timişoara la Ocna Sibiului?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Ocna Sibiului la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Ocna Sibiului?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Timisoara - Autogara Autotim S.A. și Timisoara - Autogara Super Imposer. Când veți sosi în Ocna Sibiului, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ocna Sibiului - F C. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Timişoara la Ocna Sibiului sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Ocna Sibiului. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.