Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Treviso până la Braşov

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Braşov

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Treviso la Braşov

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Treviso la Braşov? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Treviso la Braşov, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Treviso la Braşov transport autobuz

Distanța 1.037 km
Plecare Treviso
Sosire Braşov
Transportatori Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Treviso - Braşov

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Treviso la Braşov cu autobuzul?

Distanța dintre Treviso și Braşov este aproximativ 1.038 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Treviso la Braşov?

Prima călătorie a serii pleacă de la Treviso la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Treviso și Braşov. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Treviso la Braşov cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți călători de la Italia la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Italia, puteți folosi stații precum Treviso Airport (parking E). Acestea vă vor duce la stații precum Brașov din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Italia și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

Veți putea pleca din Treviso folosind stații precum Treviso Airport (parking E). Acestea vă conectează cu stații care includ Brașov din Braşov. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Treviso, fie în Braşov, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Treviso la Braşov?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Treviso la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback