• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Turda până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Ajungeți de la Turda la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Turda la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Turda la București transport autobuz

Distanța 298 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Turda - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Memento-logo
Memento
Durata: 9 h 45 min
Autogara Turda - Sens Vest - Terminal Memento
12:30 - 22:15
87,17 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Turda la București cu autobuzul?

Călătoria între Turda și București cu autobuzul este aproximativ 299 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt plecările de la Turda la București?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Turda la București la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Turda la București cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Turda la stații precum Autogara Turda - Sens Vest. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: Otopeni Airport (OTP), JW Marriott Hotel, International Hotel, Terminal Memento, Strada Izvor, Parliament Hotel, Hotel Europa Royale, Gare De Nord Hotel, Hello Hotel și Strada Doamnei. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Turda și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Turda spre București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Turda la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.