• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Varna până la Giurgiu Starting from 63,29 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Călătoria de la Varna la Giurgiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Varna la Giurgiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Varna la Giurgiu cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Varna la Giurgiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Varna la Giurgiu vor costa 63,29 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 63,29 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Varna la Giurgiu transport autobuz

Cel mai bun preț 63,29 RON
Durata călătoriei 4 h 15 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 21:30
Ultima plecare 21:30
Distanța 174 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
63,29 RON
Prețul maxim
63,29 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 4 h 15 min
Varna - Giurgiu
21:30 - 01:45
63,29 RON

Cât durează să ajung de la Varna la Giurgiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 4 h 15 min. Atât durează să traversați 174 km de la Varna la Giurgiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Varna la Giurgiu ar putea să dureze mai mult de 4 h 15 min.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Varna la Giurgiu?

În general, prima plecare a serii din Varna va fi la 21:30, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Varna la Giurgiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Varna la Giurgiu?

Călătoriile internaționale de la Bulgaria la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. Când plecați din Bulgaria, veți putea să folosiți stații precum Varna. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Giurgiu. Nu fiecare stație din Bulgaria are o rută de legătură directă cu fiecare stație din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Varna, stațiile de plecare includ Varna. Când veți sosi în Giurgiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Giurgiu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Varna la Giurgiu au loc în fiecare zi?

Ruta de la Varna la Giurgiu este deservită de furnizori care includ Flixbus. De la această listă de furnizori de transport, există până la 1 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Varna de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Varna la Giurgiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.