• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Veneţia până la Giurgiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Călătoria de la Veneţia la Giurgiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Veneţia la Giurgiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Veneţia la Giurgiu transport autobuz

Distanța 1.091 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Veneţia - Giurgiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 26 h 50 min
Venice Mestre (Stazione FS) - Giurgiu
20:00 - 23:50
341,06 RON

Cât de lungă este călătoria de la Veneţia la Giurgiu cu autobuzul?

Cu o distanță de 1.092 km între Veneţia și Giurgiu, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Veneţia la Giurgiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Veneţia la Giurgiu, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Veneţia la Giurgiu?

O călătorie internațională de la Italia la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Italia, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Venice Mestre (Stazione FS). În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Giurgiu. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Veneţia de la următoarele stații: Venice Mestre (Stazione FS). Sosind la Giurgiu, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Giurgiu. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Giurgiu.

Câte călătorii zilnice există de la Veneţia la Giurgiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Veneţia la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.