Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Veneţia până la Sfântu-Gheorghe

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sfântu-Gheorghe

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Veneţia la Sfântu-Gheorghe transport autobuz

Distanța 1.046 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Veneţia - Sfântu-Gheorghe

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
1 schimbare
Durata: 22 h 30 min
Venice Mestre (Stazione FS) - Sfântu Gheorghe
20:00 - 19:30
341,06 RON

Cât timp va dura să ajung de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 1.046 km de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe?

Puteți călători de la Italia la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Italia, puteți folosi stații precum Venice Mestre (Stazione FS). Acestea vă vor duce la stații precum Sfântu Gheorghe din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Italia și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

Puteți pleca din Veneţia la stații precum Venice Mestre (Stazione FS). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sfântu-Gheorghe la următoarele stații: Sfântu Gheorghe. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Veneţia și Sfântu-Gheorghe. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Veneţia la Sfântu-Gheorghe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Sfântu-Gheorghe

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.