Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Vicenza până la Sebeş

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sebeş

Descoperă

Călătoria de la Vicenza la Sebeş cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Vicenza la Sebeş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Vicenza la Sebeş transport autobuz

Distanța 933 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Vicenza - Sebeş

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
1 schimbare
Durata: 26 h 30 min
Vicenza (Bus Station) - Sebes
19:55 - 23:25
209,41 RON

Cât timp va dura să ajung de la Vicenza la Sebeş cu autobuzul?

Cu o distanță de 934 km între Vicenza și Sebeş, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Vicenza la Sebeş?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Vicenza la Sebeş, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Vicenza la Sebeş cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În cazul în care călătoriți internațional de la Italia la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Vicenza (Bus Station) și să sosiți la Sebes. Nu toate stațiile din Italia sunt legate de toate stațiile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

Puteți pleca din Vicenza la stații precum Vicenza (Bus Station). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sebeş la următoarele stații: Sebes. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Vicenza și Sebeş. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Vicenza la Sebeş sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vicenza la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Sebeş

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.