• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Vidin, Regiunea Vidin până la Arad

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Arad

Călătoria de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Vidin, Regiunea Vidin la Arad transport autobuz

Distanța 273 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 9 h 15 min
Vidin - Arad (Autogara Pletl)
06:45 - 16:00
48,67 RON

Cât de lungă este călătoria de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad cu autobuzul?

Călătoria de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 273 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad?

În general, prima plecare a serii din Vidin, Regiunea Vidin va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Când călătoriți de la Bulgaria cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Vidin. Aceste rute se vor lega de stații care includ Arad (Autogara Pletl) din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Bulgaria și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Bulgaria la punctul dvs. de sosire din România.

Veți putea pleca din Vidin, Regiunea Vidin folosind stații precum Vidin. Acestea vă conectează cu stații care includ Arad (Autogara Pletl) din Arad. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Vidin, Regiunea Vidin, fie în Arad, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Vidin, Regiunea Vidin spre Arad?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vidin, Regiunea Vidin la Arad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.