• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Vrața până la Timişoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Călătorie rapidă și ușoară de la Vrața la Timişoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Vrața la Timişoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Vrața la Timişoara transport autobuz

Distanța 338 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Vrața - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 10 h 35 min
Vratsa - Timisoara Normandia
05:05 - 15:40
48,67 RON

Cât timp va dura să ajung de la Vrața la Timişoara cu autobuzul?

Cu o distanță de 339 km între Vrața și Timişoara, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Vrața la Timişoara?

Prima călătorie a serii pleacă de la Vrața la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Vrața și Timişoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Vrața la Timişoara?

O călătorie internațională de la Bulgaria la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Bulgaria, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Vratsa. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Timisoara Normandia. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Veți putea pleca din Vrața folosind stații precum Vratsa. Acestea vă conectează cu stații care includ Timisoara Normandia din Timişoara. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Vrața, fie în Timişoara, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Vrața la Timişoara au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vrața la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.