Gasiți un tren de la Aachen până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles
de la 29,60 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 102,32 RON
Durata călătoriei 4 h 10 min
Călătorii pe zi 230
Prima plecare 06:28
Ultima plecare 00:08
Distanța 122 km

Bilete de tren ieftine de la Aachen pe virail Bruxelles.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Aachen la Bruxelles?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Aachen la Bruxelles pentru 92,09 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 158,74 RON medie Bruxelles ultimul.

Ce companii pe care le ia de la Aachen cu trenul până la Bruxelles?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Deutsche Bahn și Thalys care deservesc Aachen ruta trenului -. Bruxelles .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii 144,22 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii Detalii 126,63 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Aachen spre Bruxelles

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Bruxelles ultimul?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h Bruxelles ultimul, dar, în medie, este nevoie de 3 h 42 min. Primul tren indreptat spre Bruxelles ultimul la 08:57, în timp ce ultima părăsește Aachen la 00:08.

Stații care servesc linia de cale ferată Aachen - Bruxelles?

Puteți lua trenul spre AACHEN HBF, Aachen West, Aachen Schanz și Aachen-Rothe Erde la Bruxelles, care ajunge la Bruxelles Midi Brussel Zuid, Bruxelles-Nord, Bruxelles Midi, Bruxelles-Midi și Bruxelles-Central.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt