Gasiți un tren de la Aiud până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 82 RON
Durata călătoriei 15 h 45 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare: 04:38
Ultima plecare: 23:23
Distanța 114km

bilete de tren ieftine de la Aiud pe virail Crasna.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Crasna. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Aiud la Crasna, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Aiud cu trenul până la Crasna?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Infofer, servind ruta trenului între Aiud și Crasna.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Aiud la Crasna?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Aiud la Crasna ultimul de 104,03 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Aiud pentru a putea fi în jur de Crasna 82,40 RON.

Trenuri din Aiud spre Crasna


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Aiud la Crasna?

Puteți lua trenul spre Aiud la Crasna, care ajunge la Crasna.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Crasna ultimul?

În timp ce primul tren spre frunze la 04:03 Crasna ultimul, ultima este programată pentru 23:03. Durata medie a călătoriei este de 15 ore și 37 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Crasna în 12 ore și 52 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another