Gasiți un tren de la Alba Iulia până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 102 RON
Durata călătoriei 16 h 24 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare: 02:24
Ultima plecare: 22:55
Distanța 133km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Alba Iulia la Crasna.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Alba Iulia la Crasna?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Alba Iulia și Crasna.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Crasna?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Alba Iulia din 102,00 RON Crasna. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 140,15 RON.

Trenuri din Alba Iulia spre Crasna


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Deoarece călătoria între Alba Iulia și relativ scurt Crasna ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Alba Iulia la Crasna?

Trenurile pleacă Alba Iulia din Alba Iulia și să ajungă la Crasna.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Crasna ultimul?

Durata medie a călătoriei este 17 ore și 14 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 14 ore și 56 minute în Crasna. Primul tren pleacă de la Alba Iulia la 02:10, iar ultimul pleacă la 10:10. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another