Gasiți un tren de la Alba Iulia până la Târgu-Mureş

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12 RON
Durata călătoriei 3 h 21 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare: 01:01
Ultima plecare: 18:13
Distanța 92km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Alba Iulia la Târgu-Mureş.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Alba Iulia la Târgu-Mureş. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Trenurile de la Alba Iulia la care companiile: Târgu-Mureş se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Alba Iulia ruta trenului -. Târgu-Mureş <.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Alba Iulia la Târgu-Mureş?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Alba Iulia la Târgu-Mureş ultimul de 23,18 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Alba Iulia pentru a putea fi în jur de Târgu-Mureş 11,60 RON.

Prețul biletului Alba Iulia - Târgu-Mureş în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
13 RON Detalii Detalii Detalii 11,60 RON12,30 RON Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Alba Iulia și Târgu-Mureş, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Stații care servesc linia de cale ferată Alba Iulia - Târgu-Mureş?

Trenurile spre va pleca de la Târgu-Mureş ultimul Alba Iulia și va ajunge la Tirgu Mures, Tirgu Mures Sud, Azomureș Hc, Târgu Mureș Sud, Târgu Mureș și Târgu Mureș Nord.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Târgu-Mureş ultimul?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 ore și 22 minute Târgu-Mureş ultimul, dar, în medie, este nevoie de 3 ore și 19 minute. Primul tren indreptat spre Târgu-Mureş ultimul la 01:03, în timp ce ultima părăsește Alba Iulia la 18:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another