Gasiți un tren de la Alexandria, Județul Teleorman până la Craiova

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Craiova

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16,60RON
Durata călătoriei 5 h 35 min
Călătorii pe zi 146
Prima plecare: 02:30
Ultima plecare: 19:13
Distanța 128km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Alexandria, Județul Teleorman pentru a Craiova?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Alexandria, Județul Teleorman ruta trenului -. Craiova <.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Alexandria, Județul Teleorman din 16,60 RON Craiova. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 34,60 RON.


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Trenurile spre va pleca de la Craiova ultimul Alexandria și Alexandria Nord H și va ajunge la Craiova și Craiova Triaj Hc.

Cât timp va dura de la Alexandria, Județul Teleorman te la cu trenul și Craiova atunci când fac trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 ore și 22 minute Craiova ultimul, dar, în medie, este nevoie de 4 ore și 19 minute. Primul tren indreptat spre Craiova ultimul la 02:11, în timp ce ultima părăsește Alexandria, Județul Teleorman la 17:06.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another