Gasiți un tren de la Alexandria, Județul Teleorman până la Craiova

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,70 RON
Durata călătoriei 4 h 17 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 05:00
Ultima plecare 19:53
Distanța 128 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Craiova. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât costă biletele de tren de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Alexandria, Județul Teleorman la, de asemenea, doar Craiova 17,02 RON, în timp ce prețul mediu este 30,57 RON.

Trenurile de la Alexandria, Județul Teleorman la care companiile: Craiova se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Alexandria, Județul Teleorman la Craiova oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
19,70 RON 19,70 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Alexandria, Județul Teleorman spre Craiova

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Craiova ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 4 h 15 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 2 h 43 min în Craiova. Primul tren pleacă de la Alexandria, Județul Teleorman la 04:30, iar ultimul pleacă la 19:53.

Stații care servesc linia de cale ferată Alexandria, Județul Teleorman - Craiova?

Trenurile să plece de la Alexandria și Alexandria Nord H Alexandria, Județul Teleorman Craiova ultimul și ajung în Craiova și Craiova Triaj Hc.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.