Tren Amsterdam - Eindhoven prețuri de la 110,43 lei

Începe de la
110,43 lei
Descoperă

Amsterdam la Eindhoven de la tren

Călătoria de la Amsterdam la Eindhoven de la tren este de 111,46 km și durează 1 oră 26 min.. Există 150 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:24 și ultima la 23:47. Este posibil să călătoriți de la Amsterdam la Eindhoven cu tren pentru doar 110,43 lei sau până la 133,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 110,43 lei.

Cel mai mic pret110,43 lei
Durata călătoriei1 oră 26 min.
Conexiune pe zi150
Cel mai mic pret110,43 lei
Cel mai mare preț133,40 lei
Prima Plecare00:24
Ultima Plecare23:47
Distanţă111,46 km
PlecareAmsterdam
SosireEindhoven
TransportatoriNederlandse-Spoorwegen (NS), Deutsche Bahn

Tren Bilete de la Amsterdam la Eindhoven

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria de la Amsterdam la Eindhoven cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Amsterdam la Eindhoven. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Amsterdam la Eindhoven?

Prețurile biletelor de tren de la Amsterdam la Eindhoven variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Amsterdam la Eindhoven vor costa 110,43 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 115,07 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Amsterdam la Eindhoven. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,07 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Amsterdam la Eindhoven.

Cât timp va dura să merg de la Amsterdam la Eindhoven cu trenul?

Călătoria între Amsterdam și Eindhoven cu trenul este aproximativ 111,46 km. Vă va lua cam 1 oră 26 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Amsterdam și Eindhoven cu trenul durează de obicei 1 oră 26 min. pentru a acoperi o distanță de 111,46 km. Cea mai scurtă călătorie de la Amsterdam la Eindhoven vă va duce 1 oră 6 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Eindhoven, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Amsterdam laEindhoven?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Amsterdam de la următoarele stații: . Sosind la Eindhoven, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Eindhoven.

Câte călătorii de la Amsterdam la Eindhoven au loc în fiecare zi?

Ruta de la Amsterdam la Eindhoven este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Amsterdam de 150 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Amsterdam la Eindhoven, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 90 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 60 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Amsterdam la Eindhoven. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Amsterdam la Eindhoven

Bilete ieftine de tren de la Amsterdam la Eindhoven
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Amsterdam la Eindhoven.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Amsterdam la Eindhoven, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Amsterdam la Eindhoven.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Amsterdam la Eindhoven

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 110,43 lei la 117,37 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 6% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Amsterdam la Eindhoven

Cele mai ieftine bilete de tren Amsterdam - Eindhoven pot fi găsite până la 86,24 lei dacă aveți noroc sau 96,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 102,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Eindhoven cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Eindhoven, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Deutsche Bahn este o companie națională de căi ferate germană cu sediul în Berlin, Germania, care operează o rețea feroviară extinsă în toată Germania, inclusiv trenuri interurbane de mare viteză (ICE), trenuri regionale și trenuri locale de navetiști.

Servicii la bord Deutsche Bahn și DB - Intercity de la Amsterdam la Eindhoven
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Amsterdam la Eindhoven cu train.
Facilităţi Deutsche Bahn DB - Intercity
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross

Amsterdam la Eindhoven Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.8kg
Autobuz
8.36kg
Zbor
22.29kg
Mașină
17.83kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Amsterdam la Eindhoven cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Amsterdam și Eindhoven sunt 7.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Amsterdam și Eindhoven? Luând trenul între Amsterdam și Eindhoven veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 14.49kg față de un zbor, 0.56kg față de autobuz și 10.03kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Amsterdam la Eindhoven?
Un bilet de tren de la Amsterdam la Eindhoven este de 115,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 110,43 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Amsterdam la Eindhoven?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Amsterdam la Eindhoven este de 110,43 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Amsterdam și Eindhoven cu tren?
Distanța între Amsterdam și Eindhoven este de 111,46 km.
Cât durează călătoria cu tren între Amsterdam și Eindhoven?
Călătoria de la Amsterdam la Eindhoven durează în medie 1 oră 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 6 min..
Ce companii operează de la Amsterdam la Eindhoven?
Ruta Amsterdam - Eindhoven este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Nederlandse-Spoorwegen (NS), Deutsche Bahn, NS International - InterCity Direct și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Amsterdam la Eindhoven?
Ruta de la Amsterdam la Eindhoven are în medie 150 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Amsterdam la Eindhoven?
Primul tren de la Amsterdam la Eindhoven pleacă la orele 00:24. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Amsterdam la Eindhoven?
Ultimul tren de la Amsterdam la Eindhoven pleacă la orele 23:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Amsterdam la Eindhoven?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 110,43 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Amsterdam la Eindhoven?
Există în medie 90 de la Amsterdam pentru a merge la Eindhoven.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Amsterdam și Eindhoven?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Amsterdam și Eindhoven este 1 oră 6 min..
Există un tren direct de la Amsterdam la Eindhoven?
Da, există un tren direct între Amsterdam și Eindhoven.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Amsterdam la Eindhoven?
Călătoria cu tren de la Amsterdam la Eindhoven creează 7.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Amsterdam

Rute populare

Escapade de weekend de la Amsterdam

Rute internaționale din Amsterdam și zonele din apropiere

Alte destinații de la Amsterdam

Principalele rute spre Eindhoven

Rute asemănătoare

Alte rute populare