Tren Arad - Botoşani prețuri de la 126,85RON

Începe de la
126,85RON
Descoperă

Arad la Botoşani de la tren

Călătoria de la Arad la Botoşani de la tren este de 441,6 km și durează 14 h 59 min. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 16:05 și ultima la 21:27. Este posibil să călătoriți de la Arad la Botoşani cu tren pentru doar 126,85RON sau până la 213,19RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 126,85RON.

Cel mai bun preț 126,85RON
Durata călătoriei 14 h 59 min
Conexiune pe zi 7
Cel mai mic pret 126,85RON
Cel mai mare preț 213,19RON
Prima Plecare 16:05
Ultima Plecare 21:27
Distanţă 441,6 km
Plecare Arad
Sosire Botoşani
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Arad la Botoşani

  Sep 29
  Detalii
  27°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  21°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  21°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  18°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  15°
  Oct 10
  Detalii
  15°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  17°
  Oct 13
  Detalii
  17°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Călătorie rapidă și ușoară de la Arad la Botoşani cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Arad la Botoşani? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Arad la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Arad la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Arad la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Arad la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Arad la Botoşani

Cele mai ieftine bilete de tren Arad - Botoşani pot fi găsite până la 99RON dacă aveți noroc sau 109RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 126RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Botoşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Arad la Botoşani
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Arad la Botoşani cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Arad la Botoşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.4kg
Autobuz
35.7kg
Zbor
1,426.9kg
Mașină
137.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Arad la Botoşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Arad și Botoşani sunt 5.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Arad și Botoşani? Luând trenul între Arad și Botoşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,421.5kg față de un zbor, 30.3kg față de autobuz și 132.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Arad la Botoşani?
Un bilet de tren de la Arad la Botoşani este de 170,14RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 126,85RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Arad la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Arad la Botoşani este de 126,85RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Arad și Botoşani cu tren?
Distanța între Arad și Botoşani este de 441,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Arad și Botoşani?
Călătoria de la Arad la Botoşani durează în medie 15 h 51 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 h 59 min.
Ce companii operează de la Arad la Botoşani?
Ruta Arad - Botoşani este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Arad la Botoşani?
Ruta de la Arad la Botoşani are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Arad la Botoşani?
Primul tren de la Arad la Botoşani pleacă la orele 16:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Arad la Botoşani?
Ultimul tren de la Arad la Botoşani pleacă la orele 21:27. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Arad la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 126,85RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Arad la Botoşani?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Arad pentru a merge la Botoşani. Puteți merge de la Arad și Aradu Nou și puteți ajunge la Botoșani.
Câte conexiuni directe merg de la Arad la Botoşani?
Există în medie 2 de la Arad pentru a merge la Botoşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Arad și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Arad și Botoşani este 14 h 59 min.
Există un tren direct de la Arad la Botoşani?
Da, există un tren direct între Arad și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Arad la Botoşani?
Călătoria cu tren de la Arad la Botoşani creează 5.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Arad

Rute populare

Escapade de weekend de la Arad

Rute internaționale din Arad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Arad

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare