Gasiți un tren de la Arad până la Drăgăneşti-Olt

Începe de la
73,81 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Drăgăneşti-Olt

Plănuiți să călătoriți de la Arad la Drăgăneşti-Olt? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Arad la Drăgăneşti-Olt?

Prețurile biletelor de tren de la Arad la Drăgăneşti-Olt variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Drăgăneşti-Olt vor costa 73,81 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 100,22 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Arad la Drăgăneşti-Olt transport tren

Cel mai bun preț 73,81 RON
Durata călătoriei 10 h 27 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 02:33
Ultima plecare 23:27
Distanța 337 km
Plecare Arad
Sosire Drăgăneşti-Olt
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
10
Transportatori
3
Prețul minim
73,81 RON
Prețul maxim
127,37 RON

Arad - Drăgăneşti-Olt

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Arad la Drăgăneşti-Olt cu trenul?

Distanța dintre Arad și Drăgăneşti-Olt este în jur de 338 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 h 27 min. Totuși, cele mai rapide rute între Arad și Drăgăneşti-Olt durează 8 h 37 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Arad la Drăgăneşti-Olt?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Arad la Drăgăneşti-Olt la 02:33. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:27. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Arad la Drăgăneşti-Olt?

În Arad, stațiile de plecare includ Arad și Aradu Nou. Când veți sosi în Drăgăneşti-Olt, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Drăgănești Olt. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Arad la Drăgăneşti-Olt sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Arad la Drăgăneşti-Olt folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 12 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Arad la Drăgăneşti-Olt folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Arad la Drăgăneşti-Olt în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback