Gasiți un tren de la Arad până la Timişoara

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6,50RON
Durata călătoriei 1 h 43 min
Călătorii pe zi 424
Prima plecare: 04:39
Ultima plecare: 23:39
Distanța 48km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Arad la Timişoara.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Arad cu trenul până la Timişoara?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Arad la Timişoara oferite de CFR Călători.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Arad la Timişoara?

În medie, bilete de tren de la Arad la 23,85 RON de cost Timişoara, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 6,50 RON.

Prețul biletului Arad - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
7 RON7 RON7 RON7 RON7 RON Detalii 7 RON
Detalii Detalii 10 RON Detalii 10 RON Detalii Detalii

Trenuri din Arad spre Timişoara


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Arad și Timişoara?

Puteți lua trenul spre Arad și Aradu Nou la Timişoara, care ajunge la Timișoara Est, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T., Timișoara Nord și Ronaț Triaj Gr. D.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Timişoara ultimul?

Durata medie a călătoriei este 2 ore și 29 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 ora și 46 minute în Timişoara. Primul tren pleacă de la Arad la 04:11, iar ultimul pleacă la 23:06. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another