Train Illustration

Gasiți un tren de la Arad până la Valea lui Mihai

Starting from
37 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Valea lui Mihai

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Arad la Valea lui Mihai? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Arad la Valea lui Mihai, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Arad la Valea lui Mihai?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Arad la Valea lui Mihai costă 37 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 59,22 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Arad la Valea lui Mihai.Arad la Valea lui Mihai transport tren

Cel mai bun preț 37 RON
Durata călătoriei 4 h 30 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare 02:41
Ultima plecare 19:59
Distanța 161 km
Plecare Arad
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
4
Transportatori
3
Prețul minim
37 RON
Prețul maxim
63,18 RON

Arad - Valea lui Mihai

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

45 RON

Data
Marți 20 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Arad - Valea lui Mihai
03:39 - 08:22
CFR Călători
4h 43min
1 schimbări
CO2: 0.46kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Arad la Valea lui Mihai cu trenul?

Călătoria de la Arad la Valea lui Mihai acoperă o distanță de 162 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 30 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 27 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Arad la Valea lui Mihai făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Arad la Valea lui Mihai?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Arad la Valea lui Mihai, care de obicei este la 02:41. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:59. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Arad la Valea lui Mihai?

În Arad, stațiile de plecare includ Aradu Nou și Arad. Când veți sosi în Valea lui Mihai, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Valea lui Mihai. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Arad spre Valea lui Mihai?

Ruta de la Arad la Valea lui Mihai este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 4 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Arad de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Arad la Valea lui Mihai, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback