Gasiți un tren de la Arnhem până la Nijmegen

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,84RON
Durata călătoriei 13 min
Călătorii pe zi 174
Prima plecare: 00:05
Ultima plecare: 23:53
Distanța 16km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Arnhem la Nijmegen.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Arnhem pentru a Nijmegen?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu NS, servind ruta trenului între Arnhem și Nijmegen.

Nederlandse Spoorwegen este furnizorul feroviar național în Țările de Jos; acesta oferă soluții de tren la nivel regional și local, în timp ce traseele pe distanțe lungi sunt deservite de trenurile Intercity. În ceea ce privește rutele internaționale, NS se bazează pe serviciul ICE Deutsche Bahn sau pe trenurile Thalys care operează între Paris și Amsterdam.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Arnhem la Nijmegen?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Arnhem la Nijmegen pentru 4,20 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 4,20 RON medie Nijmegen ultimul.

Trenuri din Arnhem spre Nijmegen


Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Arnhem și Nijmegen, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Arnhem la Nijmegen?

Trenurile pleacă Arnhem din Arnhem Centraal și să ajungă la Nijmegen.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Arnhem la Nijmegen programată?

Durata medie a călătoriei este 14 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 12 minute în Nijmegen. Primul tren pleacă de la Arnhem la 00:12, iar ultimul pleacă la 17:12. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another