Gasiți un tren de la Avrig până la Petroşani

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 42 RON
Durata călătoriei 11 h 27 min
Călătorii pe zi 30
Prima plecare: 04:42
Ultima plecare: 22:11
Distanța 86km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Avrig la Petroşani.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii pe care le ia de la Avrig cu trenul până la Petroşani?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Avrig ruta trenului -. Petroşani <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Petroşani?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Avrig la, de asemenea, doar Petroşani 41,80 RON, în timp ce prețul mediu este 84,83 RON.

Trenuri din Avrig spre Petroşani


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Avrig - Petroşani?

Trenurile să plece de la Avrig Avrig Petroşani ultimul și ajung în Petrosani.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Petroşani ultimul?

În medie, este nevoie de 9 ore și 56 minute pentru a ajunge la cu trenul Petroşani, dar va avea nevoie de 7 ore și 35 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 04:02, în timp ce ultima părăsește Avrig la 05:02.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another